Het mooiste verhaal ben je zelf

Volg ook mijn Weblog!
Klik hier
Welkom bij
Kom op Verhaal:

Marieke van den Houten. Verhalenverteller, trainingsacteur en:


                             
Biografisch Coach

Een biografie is een levensverhaal dat zich ontrolt in drie lijnen: leven, leren, werken. Deze drie beïnvloeden elkaar. Soms vraag je je af of wat je doet nog wel past bij wie je nu bent en dat is goed. Doorgaan met wat tegen je gevoel ingaat werkt immers niet. Maar wat klopt dan wél? Ik kan je helpen om dit helemaal zelf te ontdekken door samen met jou ordening aan te bengen in de ervaringen die achter je liggen. Je merkt gaandeweg op waar je mee verder wilt en wat je liever achter je wilt laten. Mijn taak is zorgvuldig luisteren, uitnodigende vragen stellen en creatieve opdrachten voor jou ontwerpen (bijv. schrijven, tekenen, werken met kleuren, foto's, beeldmateriaal, muziek, zo je wilt eenvoudig rollenspel als je iets nieuws wilt uitproberen). Om zo een betrouwbaar klankbord voor je te zijn tijdens jouw ontdekkingsreis door je eigen leven.

Het traject en de methodiek bestaan uit een oriënterend gesprek en zes bijeenkomsten om de drie weken, in mijn werkruimte. Je werkt aan de opdrachten op maat, in het tempo dat bij jou past. Zo wordt gaandeweg duidelijk wat jij nodig hebt om te leven, te leren en te werken zoals jij dat wilt.

Vanwege de uitgesproken toekomstgerichtheid werkt deze methodiek ook ondersteunend bij herstellen van een burn out, omgaan met ziekte, omgaan met levens- en zingevingsvragen, je leven naar eigen wens vorm geven ondanks beschadiging door geschonden vertrouwen.

Wat is gebeurd kan niet veranderen, groeien en zich verder ontwikkelen. Wij wel.

Wat ik tot nu toe heb mogen ontvangen over mijn werkwijze:
'Ik kon zo goed met mijn emoties bij jou terecht. Ik heb er heel veel aan gehad.' (Marjanne)
'Ik zie het niet meer als een probleem. Voor mij is het een uitdaging geworden.' (Sabine)                                                                                                        
Marieke van den Houten

Priemstraat 5
1825 KG ALKMAAR
Telefoonnummer: 072 - 5610771
06 - 48 48 44 32
komopverhaal@gmail.com
KvK-nummer: 55447279