Het mooiste verhaal ben je zelf

Volg ook mijn Weblog!
Klik hier
Welkom bij
Kom op Verhaal:

Mijn naam is Marieke van den Houten. Ik ben:


                             
Biografisch Coach

'Wat is dat?' is de eerste vraag die ik vaak hoor. Een biografie is een levensverhaal. Dat ontrolt zich in drie lijnen: leven, leren, werken. Deze drie beïnvloeden elkaar. Soms gebeurt er iets waardoor je merkt dat je motivatie afneemt en tegenzin toeneemt. Ik kan je helpen om ordening aan te bengen in de ervaringen die achter je liggen. Je merkt op wat het je heeft gebracht en waar je mee verder wilt. Mijn taak is om met uitnodigende vragen en creatieve opdrachten (bijv. schrijven, tekenen, werken met kleuren, foto's, beeldmateriaal, muziek, eenvoudig rollenspel) een klankbord voor je te zijn tijdens jouw ontdekkingsreis door je eigen leven.

Het traject en de methodiek bestaan uit een oriënterend gesprek en zes bijeenkomsten om de drie weken, in mijn werkruimte. Je werkt aan de opdrachten op jouw manier en in het tempo dat bij jou past. Zo wordt gaandeweg duidelijk wat jij nodig hebt om verder te komen. Waardoor je merkt dat je motivatie en zin weer toenemen.

Vanwege de uitgesproken toekomstgerichtheid werkt deze methodiek ook ondersteunend bij het leren omgaan met verlies, vergroten van sociale vaardigheden, leren omgaan met burn out, herstel na ziekte, omgaan met levens- en zingevingsvragen.

Wat ik tot nu toe heb mogen ontvangen over mijn werkwijze:
'Ik kon zo goed met mijn emoties bij jou terecht. Ik heb er heel veel aan gehad.' (Marjanne)
'Ik zie het niet meer als een probleem. Voor mij is het een uitdaging geworden.' (Sabine)

                                                                                                        


Marieke van den Houten

Priemstraat 5
1825 KG ALKMAAR
Telefoonnummer: 072 - 5610771
06 - 48 48 44 32
komopverhaal@gmail.com
KvK-nummer: 55447279