Het mooiste verhaal ben je zelf

Volg ook mijn Weblog!
Klik hier
Welkom bij
Kom op Verhaal:


Coach Persoonlijke Ontwikkeling

Individuele begeleiding bij het zoeken naar een betere balans, zowel in de persoonlijke als professionele sfeer. Je bent meer dan je prestaties. Speelse opdrachten met ruimte voor levensvragen en zingeving. Wil je schrijven? Zingen? Je lijf los maken? Tekenen?

Door de verschillende creatieve werkvormen die ik aanbied kun je gaan ontdekken wat jij nodig hebt om de juiste keuzes te maken.                                                                                                         

Verteltheater


Op een strand in India lagen zeesterren in de brandende zon. Een jongen gooide de nog levende zeesterren terug de zee in. Een oude man schudde zijn hoofd en zei: 'Het zijn er zoveel. Je kunt ze toch niet allemaal redden?'

'Nee,' zei de jongen terwijl hij de volgende oppakte en in zee wierp, 'maar deze wel.'

Ik breng interactief verteltheater als verbindende start of afsluiting van schoolprojecten, evenementen of trainingen.

                                              

Trainingsacteur                                                                                                                                                                                                                                           Bekend met communicatiemodellen LSD / STAR / SMART  / DISC / Roos van Leary, BELBIN teamrollen, regels van feedback.
      
                                                                          
Ik speelde tot 2017 acht jaar zorgrollen (ziektebeelden, onbegrepen gedrag) bij Zorg- en Verpleegkunde-opleidingen, deed op 5-2-2014 de opleiding Mediation Trainingsacteur in Alkmaar. In 2014 bij de Boertiengroep de beroepsopleiding 'Starten als trainingsacteur'. Ik word vanaf 2014 uitgenodigd als acteur bij trainingen en/of examens voor aankomende mediators in Alkmaar (zie ook: scholing).

Trainingsacteren en dementie
Naast conflicthantering en ziektebeelden ben ik mij als Trainingsacteur voortdurend aan het bijscholen in het leren omgaan met mensen met dementie (d.m.v. trainingsdagen, voorlichtingsbijeenkomsten en ondersteuning activiteitentherapie bij een behandel- en observatiekliniek).

In 2017 gaat 10 % van ieder factuurbedrag naar Stichting Warchild en Musicians without Borders.


Op mijn wekelijkse blog vind je o.a. korte impressies van mijn werk- en rollenspel-ervaringen . Graag tot ziens!Priemstraat 5
1825 KG ALKMAAR
Telefoonnummer: 072-561 07 71
E-mail adres:
komopverhaal@gmail.com
KvK-nummer: 55447279