Gastenboek

 

Wilt u reageren op mijn website of een berichtje achterlaten? Welkom op mijn gastenboek!

 

24 gedachten over “Gastenboek

 1. Hoi Marieke,
  wat een mooie site, heel overzichtelijk. Hopen dat het bij het grotere publiek ook aanslaat. Wij wensen je heel veel succes met alles wat je doet.  

  Groetjes de Grootjes 🙂

 2. Beste Marieke,

  Jouw website is goed toegankelijk. Het geeft een breed scala aan al jouw activiteiten. Het geeft over- en inzicht in  al jouw professionele vaardigheden en kwaliteiten. Door deze website heb je er een podium bij en een groter publiek kan nu met jou kennismaken.

  Veel succes er mee en de groeten,
  Kees

 3. Dag Marieke,
  Met plezier heb ik je weblog gelezen. Ik zal dit zeker in de toekomst blijven doen! Veel succes met je optredens.
  Liefs van Liesbeth

 4. Hallo Marieke, wat een prachtige website! Ik vind het erg leuk om eens in deze wereld van jou als vertelster te duiken naast de wereld als zangeres die ik al van je ken. Geen wonder dat het inleidende stukje solo van het lied “Gracia a la Vida” menig Femme tot kippenvel beroert! Tot vrijdag, Astrid.

 5. Lieve Marieke,Heb je weblog gelezen.Wat ben je toch veelzijdig en wat kun je je gedachten helder en goed onder woorden brengen.Veel liefs, Janneke:-)

 6. Lieve Marieke,
  Het wordt steeds mooier en mooier. Heb genoten bij het lezen van je weblog. Ik hoor het je zeggen!
  Veel plezier in al je activiteiten.
  Al het goede……..Elsa  🙂

 7. Lieve Marieke, heb net je site bekeken: wat leuk allemaal! En wat hebben we veel gemeen! En wat fijn dat we elkaar in het Lioba-klooster hebben ontmoet. We spreken elkaar nog deze week, je schrijfmaatje! Carolien

 8. Marieke,
  We willen je nogals bedanken voor je optreden bij ons in ontmoetingscentrum “De Stut”.
  Het was een geweldige middag,  door je mooie verhalen en harpspel kon het vrijwilligersfeest niet meer stuk.

  groetjes van de Stutters en Jannie Stumpe

 9. Hallo Marieke,

  Ik mis je al een poosje op Tw. en kon je op FB ook nergens vinden. Gelukkig kwam ik ergens deze website (weer) tegen.Zal hem bij mijn favorieten zetten. Het ga je goed! Hartelijke groet, Hortense

 10. Hallo Marieke,

  Voor’t eerst heb ik jouw verhalen gelezen,wat mooi zeg.Ik ben een geboren Zaankanter,zodoende herkende ik veel situaties en woon al voor 38 jaar in Schermerhorn.Toen kwam ik een foto tegen (1 april 2015)waar jij bij een picknicktafel zit met een prachtige achtergrond en dat is de locatie van Het Kleinste Huisje In Schermerhorn en niet in De Rijp,
  Oh ,wat ben ik toch trots op mijn dorpje.ha,ha
  vriendelijke groet van Hetty.

 11. Wat een geweldig blog van 30 augustus 2016. Zo beschouwend de diepe, verdrietige kern raken, je raakt mij ook. Pluizebolmicrofoon deed me weer lachen. Ik ben ook van Rob Trip en iets een ‘plekje geven’ is me nog nooit gelukt.

 12. Wat een prachtig blog weer. Ik schreef deze week dit gedicht over Geluk n.a.v. een opdracht in de schrijfcursus (precies jouw onderwerp, hoe kijk je later terug op geluk):

  Eens dacht ik
  dat geluk
  maakbaar was
  als je maar
  keuzes maakte
  die klopten bij je gevoel

  nu weet ik dat
  je grootste geluk
  je diepste verdriet
  kan zijn
  zonder dat je
  iets gekozen hebt

 13. Ik geniet van je verhalen en de bewoners genieten van jou! De juiste vrouw op de juiste plek. Dank voor het delen, lieve Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *