TarievenRichtlijnen tarieven van ‘Kom op verhaal’ vanaf 1 augustus 2017:

Biografisch Coach :

-  1 kennismakingsgesprek om samen te bepalen of biografisch coachen is wat jij nu nodig hebt, geen kosten

Een ochtendsessie duurt van 10.00 - 12.00 uur, (data in overleg) Vanaf 10.00 uur staat koffie/thee/koek klaar.

Het coachingstraject omvat na het kennismakingsgesprek 6 bijeenkomsten om de drie weken, om zo de door jou ontdekte inzichten te kunnen oefenen en je eigen te maken.

De kosten per sessie zijn inkomensafhankelijk:

Inkomen

Prijs per sessie

Totaal bedrag

Bijstandsniveau

in overleg

in overleg

tot       €70.000

€50,00

€300,00

tot       €100.000

€75,00  

€450,00

Meer dan €100.000   

€100,00

€600,00

Bedrijven/organisaties

€100,00*

€726,00

*excl. 21% BTW

 

Voor particulieren zijn de Komopverhaal-facturen voor de Biografische coaching door de belastingdienst (voorlopig) vrijgesteld van BTW.Regietheaterworkshop duo HARTHOREND met Bianca Verheij: richtlijn € 350,00 excl. 6% BTW en reiskosten) of gastdocentenvergoeding per lesuur, excl. reiskosten bij Zorg- en Verpleegopleidingen (€0,19 cent per km).
Verteloptredens, (eventueel met zang en/of harpcomposities) variëren van minimaal €150,00 tot €250,00 per dagdeel, exclusief 6 % BTW en reiskosten.

***************************************************************************


TRAININGSACTEREN VOOR BEDRIJVEN EN/OF ORGANISATIES:
In overleg. Richtlijn: €200,00 per dagdeel, exclusief  9 % BTW

****************************************************************************Laterna Magica (voorstellingen met zang, poëzie, pianospel en verteltheater), als trio met Karin Dijkstra en Gert Jan van der Kamp:  Gage is afhankelijk van de tijdsduur, in goed overleg.******************************************************************************

Theatergroep Binnenste Buiten
Toneelstuk voor jonge kinderen met zang en muziek, met Karin Dijkstra en componist Teake Ettema ( ± 30 minuten):

‘Ik wil ergens anders wonen’: €450,00 exclusief 9 % BTW (vanaf 2019 9%)

Masterclass 'Kom op verhaal in de klas!' over de inzet van vertelkunst in het basisonderwijs: €350,00, exclusief reiskosten.U ontvangt na afloop van iedere speelopdracht een factuur.


Omdat Komopverhaal maatschappelijk betrokken wil ondernemen, gaat van iedere opdracht 10% van het factuurbedrag naar een organisatie die zich inzet voor een leefbare samenleving. 2015: St. Warchild, 2016: St. Save The Children, 2017: St. Warchild en Musicians without Borders, 2018: St. Manege De Blijde Ruiters, 2019: St. VPSG te Haarlem. 
https://vpsg.nl/
PRIVACYVERKLARING

Komopverhaal, gevestigd aan Priemstraat 5 1825KG Alkmaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.komopverhaalmetmariekevandenhouten.nl Priemstraat 5 1825KG Alkmaar 06 - 48484432

Marieke van den Houten is de Functionaris Gegevensbescherming van Komopverhaal Ik ben te bereiken via komopverhaal@gmail.com

Komopverhaal verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Komopverhaal verwerkt persoonsgegevens als ik hiertoe wettelijk verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor de belastingaangifte.

Komopverhaal bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Komopverhaal verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Komopverhaal gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Komopverhaal verwijdert op verzoek je bijdrage aan het gastenboek onmiddellijk.

Komopverhaal wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Komopverhaal neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan direct contact op via komopverhaal@gmail.com.